Compartició en whatsapp
Compartició en email
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin

Aula de nadons de 4 a 12 mesos

Amb 7 places per a nadons, l’aula  de nadons està configurada de manera que puguin estar al màxim de temps possible a terra (el terra és de calefacció radiant), des don aniran adquirint seguretat i confiança i a més a més faran progressos diaris en els seus desplaçaments, i a mesura que el seu desenvolupament els hi ho permeti, podran seure, anar a quatre grapes, posar-se drets i fer les primeres passes, iniciant el camí de l’autonomia. En aquesta recerca constant, experimenten el plaer de conèixer i sentir.

El teu nadó en bones mans

A l’escola presenten propostes que potenciïn aquesta activitat voluntària dels petits, així com material estimulant que propiciï l’acció i el seu desenvolupament sensorial.

  • programa de psicomotricitat.
  • La panera dels tresors.
  • Material sonor.
  • La caixa sorpresa.
  • Les ampolles plenes de diferents materials i colors.

Cistells amb fulles, pedres, troncs de fusta, pinyes, retalls de roba, cintes de colors… tots els materials que els fascini per les seves qualitats.

Son importants les experiències de contacte càlides i estimulants, sempre amb l’acompanyament de la veu de l’educadora, que li dona confort i seguretat.

Les educadores fan propostes que potencien la relació afectiva:

  • jocs de falda, són ideals!!!.
  • cançons de bressol i altres.

Respecte al descans, compta amb un espai diferenciat per descansar amb un bressol per cada nen, on se sentí tranquil i alhora acompanyat, amb un objecte personal per ajudar a agafar el son i sentir-se com a casa.

 

Pel que fa a l’alimentació, el nostre centre dona i facilita el suport a totes aquelles mares que volen continuar amb la lactància materna.

A l’aula tenim un espai habilitat pels moments de lactància, on les mares poden seure i donar el pit amb tranquil·litat.

 

Comptem amb un menjador diferenciat pels àpats, cuina pròpia, amb menús casolans, equilibrats i aprovats pel pediatre, també els nadons tenen un berenar de triturat de fruita.

 

Com a totes les aules de l’escola, hi ha un canviador, on l’educadora atén les necessitats higièniques i estableix, mitjançant jocs, moixaines i una atenció particular un lligam afectuós  amb cada infant.

 

L’aula de nadons ofereix un ambient càlid, estimulant i afectiu en el qual els nens creixeran junts cadascú al seu ritme , i de ben segur, aquestes experiències seran els fonaments d’uns valors d’amistat, respecte, estima, socialització… En definitiva un tresor.