Qui som

Som una Escola Bressol preocupada pels valors humans que reben els petits.

Som un centre homologat pel departament d’ensenyament  on impartim el primer cicle d’educació infantil. Centre privat sense finalitat de lucre. Acceptem ticket Escola Bressol.

Reprodueix vídeo

Breu història

A l’Escola Bressol El Petit Lumen, mentre tu treballes, nosaltres li donarem al teu fill i filla tot l’afecte i estímuls que necessita pel seu creixement físic, mental i emocional. En el nostre model d’Escola Bressol el que més importa és la qualitat i els valors humans que reben els petits. Tenim un espai singular ple de llum i color, amb climatització radiant, ben ubicat, de fàcil accés i aparcament. Oferim serveis de conselleria familiar i suport als pares i mares. Vine a veure-ho i t’explicarem amb tot detall com ho farem perquè la teva petita i el teu petit es trobin com a casa.

L'equip

L’equip humà és la part més important i més valorada de l’Escola Infantil. Constituït per professionals titulats, amb experiència i amb moltes ganes de fer un projecte educatiu nou per tal de crear en el nen i en la nena un estímul que fa a l’aprenentatge en tots els àmbits del seu desenvolupament físic, intel·lectual, social i emocional.

Ruth Giordano i Torres

Inmaculada Serrano i Cañamares

Raquel Vallabriga i Granados

Loida Cana i Fernández

Miriam

Joan Marc de Juan

Monica

Trini Asensio

Registre Ajuntament de Terrassa: No. 0952

Registre Departament d’Ensenyament Generalitat de Catalunya: 08069980