Projecte educatiu

Creiem en un projecte comú i una mateixa línea  pedagògica, basada en cobrir les necessitats dels infants.

Reprodueix vídeo

Projecte

L’equip del petit Lumen creiem en un projecte comú i una mateixa línea  pedagògic, basada en cobrir les necessitats físiques, psicològiques i socials dels infants. En un entorn d’afecte, llibertat, sociabilitat i autonomia  creant  un vincle afectiu on els nens puguin sentir-se segurs.

Acompanyem en el procés d’aprenentatge partint de l’idea  que els nens/as aprenen de la pròpia experiència i construeixen  ells mateixos  el seu aprenentatge, treballant des de l’experimentació, la manipulació i la creativitat.

P0 de 4 a 12 meses

Valors: Autoestima, afecte i seguretat.

  • Estimulació sensorial i psicomotriu (que li permetrà realitzar el desenvolupament de totes les seves possibilitats).
  • Musicoteràpia i relaxació.

En aquesta edat seguim les pautes que s’han donat als pares per part del seu pediatre. En cada cas ens adaptem a les necessitats fisiològiques dels bebès.

projecte-educatiu-p0
projecte-educatiu-p1

P1 de 12 a 24 meses

Valors: Autoestima, límitis, ordre i resolució de petits conflictes.

  • Adaptació, socialització, hàbits, estimulació psicomotriu, estimulació sensorial, llenguatge oral, llenguatge comprensiu, joc, exploració i experimentació, joc heurístic (joc de descobriment).
  • Musicoteràpia i relaxació. Iniciació a l’anglès.

En aquesta edat comencen a desenvolupar activitats en els canvis d’estacions (tardor, hivern, primavera i estiu) i en les tradicions populars en dates assenyalades (Nadal, Sant Jordi, Castanyada, Pasqua, etc.).

P2 de 24 a 36 meses

Valors: Autoestima, amistat, límits, resolució de conflictes, cortesia, solidaritat i respecte.

  • Socialització, amb especial èmfasi en les emocions, hàbits d’autonomia i adaptació a l’escola.
  • Estimulació sensorial (amb estímuls més elaborats), psicomotricitat gruixuda, psicomotricitat fina, llenguatge oral, llenguatge comprensiu, joc i racons de joc com a elements d’aprenentatge, observació, experimentació i exploració. Musicoteràpia i relaxació. Aprenentatge de l’anglès mitjançant cançons i jocs.

 

També desenvolupen activitats en els canvis d’estacions, (tardor, hivern, primavera i estiu), i en les tradicions populars en dates assenyalades (Nadal Sant Jordi, Castanyada, Pasqua, etc.).

projecte-educatiu-p2