Serveis

A l’Escola Bressol El Petit Lumen oferim suport a la les famílies, servei de menjador amb cuina pròpia i servei d’acollida.

A la familia

A més del serveis propis de l’escola Bressol, l’Associació Educativa Tramuntana ofereix el servei de conselleria familiar, suport als pares i organització de xerrades, excursions, i tallers, a càrrec de personal amb experiència i formació en aquest àmbit.

Foto-Familia-Madrona_Loncan
Menjador

Menjador / cuina pròpia

La nostra cuina pròpia amb menjar sa i equilibrat es caracteritza per la seva versatilitat a l’hora de confeccionar menús, sempre sota supervisió del pediatre del centre, fent d’ella una cuina casolana i nutricionalment equilibrada, adaptada al moment evolutiu de cada infant.

 

Oferim tres tipus de menús: menú per a nadons, menú d’introducció a l’aliment sòlid i aliment sòlid. Els menús estan a disposició de totes les famílies.

 

El menjar a l’escola, igual que a casa, es un moment del dia agradable.

Servei d'acollida

L’acollida és un moment per a saludar a tothom i acomiadar-se de tothom.

Oferim un servei gratuït que permet que els alumnes allarguin la seva estada a l’escola i afavorir així la conciliació familiar i laboral dels pares. Es fa a infantil i a primària i l’horari és de 07.45 h a 08.30 h i de 15.00 h a 17.00 h. Mínim 5 nens.

servei-acollida
professor-nens-pares-musica

Casals per nens de l'escola

PENDENT

Casals per nens de fora de l'escola

PENDENT

Sortida a l'entorn