Compartició en whatsapp
Compartició en email
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin

Família Martín – Pleguezuelos

Fa ara 2 anys ens vam trobar amb el dilema de triar una escola bressol per la nostra filla, teníem molts dubtes i pors, doncs és molt difícil deixar la teva petita en un lloc poc conegut. Vam investigar una mica i vam trobar l’escola El Petit Príncep. El primer que ens va agradar en la primera visita va ser el pati: ampli, amb molta llum, moltes joguines… Per dins també ens va semblar molt maca i acollidora. Però l’important era el tracte a la nostra nena.

Ja a l’entrevista ens vam tranquil·litzar molt, doncs vam poder veure-ho tot, preguntar tots els nostres neguits, inclús els que semblaven més tontos, però que per nosaltres eren importants, i vam quedar contents, perquè amb paciència i carinyo ens van anar resolent dubtes.
Va arribar el dia de començar,  en tot moment ens explicaven com havia anat tot, i això ens va transmetre molta confiança perquè ens deien la veritat, si havia estat bé, si havia jugat molt, si havia plorat, si no havia volgut jugar.

Des del primer moment ens hem sentir recolzats per l’equip de l’escola, i la nostra filla va molt contenta, aprèn moltes coses i sobretot sentim que allà respecten la seva individualitat, que la deixen ser ella mateixa i al seu ritme, a l’hora que fomenten altres aprenentatges i interaccions amb els altres nens.

A més fan un munt d’activitats xulíssimes durant tot  el curs, que fan que els nens i nenes estiguin molt interessats i motivats per tot el que ha de venir.

Nosaltres realment la recomanem, pensem que no podríem haver trobat un lloc millor per la nostra petita!

Sara Pleguezuelos