Compartició en whatsapp
Compartició en email
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin

Família Madrona-Loncan

Quan decideixes augmentar la família i portar un ser tan delicat al món, mai et pots imaginar a les difícils decisions que t’has d’enfrontar. I per nosaltres, una d’elles ha estat l’elecció de l’escola bressol. Volíem trobar un lloc on el nostre petit es trobes com a casa; un lloc que el cuidessin com la mama, el papa i els avis; un lloc on el vincle afectiu fos el motor i aquest lloc es diu El Petit Lumen.

Dídac va començar quan just tenia 1 any, llavors ni caminava, ara en breu es graduarà per passar a l’escola dels grans. Durant aquests dos cursos heu fet del meu bebè un nen gran, tot un homenet. Li heu fet adquirir coneixements, rutines i valors; però per mi el més important es que ho heu fet amb tendresa, amor i dedicació.

Estic convençuda que si el Dídac escrivís aquest escrit tindria unes paraules d’afecte per vosaltres:
– Many thanks teacher Loida to improve my English. Now I can say all types of colours, animals and sing!! I am sure that it will help me in my future.
– Moltes gràcies Lidia per ensenyar-me cançons tan boniques i per mostrar-me aquesta gran varietat d’instruments. Estic convençut que aviat tocaré el tambor com un gran professional.
– Moltes gràcies Mireia per ser tan dolça i amable amb mi.
– Moltes gràcies Inma per els teus meravellosos contes i per ensenyar-me a fer el millor coet de les Falles Valencianes.
– Raquel que dir de tu, que encara que a vegades ets exigent amb mi, sé que ho fas amb tot l’amor del món i pel meu bé. Ets el meu gran referent a l’escola i t’estaré agraït per sempre.

Sou i sereu la nostra segona família, i desitgem que en el moment que decidim augmentar la nostra petita família estigueu aquí per ajudar-nos tal i com heu fet amb el nostre petit.

Moltes gràcies de tot cor
Família Madrona Loncan

Amb la familia