Compartició en whatsapp
Compartició en email
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin

Família Losarcos-Mota

“Quan tens dos bebès, bessones, i has de prendre una decisió tant important com és l’elecció d’una escola bressol, no només mires que les instal·lacions siguin les millors, que ho són, o que el programa educatiu sigui l’òptim, que ho és.

El que busques també és que totes dues siguin educades de forma individual i que cadascuna pugui desenvolupar les seves aptituds al seu ritme com la resta de companys/es sense comparar-se mútuament.

I això al Petit Lumen ho té molt clar, començant per la recomanació de que cadascuna porti la seva roba marcada amb el seu nom, a poder ser vestides de forma diferent. Cadascuna té la seva bossa i el seu calaix amb el seu material escolar i els seus estris.

 

Seuen separades i també fan la migdiada en espais diferents dins de l’aula. És “la Inés” i és “la Paula”, no “les bessones”, i per a mi és molt important perquè no generin dependència l’una de l’altra i cadascuna pugui desenvolupar-se per si mateixa, sense el referent de la seva germana.
 A casa són germanes i a l’escola són “alumnes”, i ja van pel segon any! Què ràpid creixen! Van entrar amb quasi 8 mesos i va ser al Petit Princep on van començar a donar les seves primeres passes. Ara ja corren i parlen molt!

 

Estan molt contentes, aprenent moltíssim i sempre s’acomiaden dient-me adéu amb les seves manetes. Per a mi no hi ha preu que les nenes estiguin alegres i saber que estaran ben cuidades i educades.

 

I als pares també ens eduquen com a tal! I ens ensenyen i assessoren resolent els dubtes que tinguem, donant xarrades i fent un munt d’activitats!

No us ho penseu, a mi no em va caldre buscar més i va ser la primera que vam anar a veure. La recomano sense cap mena de dubte al 100%!”
 Família Losarcos-Mota