Servicios

A l’Escola Bressol El Petit Lumen, mentre tu treballes, nosaltres li donarem al teu fill i filla tot l’afecte i estímuls que necessita pel seu creixement físic, mental i emocional.

A la familia

A més del serveis propis de l’escola Bressol, l’Associació Educativa Tramuntana ofereix el servei de conselleria familiar, suport als pares i organització de xerrades, excursions, tallers, etc. A càrrec de personal amb experiència i formació en aquest àmbit.

Servei a la familia
Menjador

Menjador / cuina pròpia

La nostra cuina pròpia es caracteritza per la seva versatilitat a l’hora de confeccionar menús, sempre sota supervisió del pediatre del centre, fent d’ella una cuina casolana i nutricionalment equilibrada. Oferim tres tipus de menús: menú per a nadons, menú d’introducció a l’aliment sòlid i aliment sòlid. Els menús estan a disposició de totes les famílies.

Servei d'acollida

L’acollida és un moment per a saludar a tothom i acomiadar-se de tothom.

Oferim un servei gratuït que permet que els alumnes allarguin la seva estada a l’escola i afavorir així la conciliació familiar i laboral dels pares. Es fa a infantil i a primària i l’horari és de 07.30 h a 08.30 h i de 17.00 h a 17.30 h.

servei-acollida
professor-nens-pares-musica

Casals per nens de l'escola

PENDENT

Casals per nens de fora de l'escola

PENDENT